Follow the most beautiful choices in the world of makeup, beauty and style !!!

menu

"ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ" 3ος ΣΤΟΧΟΣ : ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΣΠΙΤΙΚΟ  ΠΙΛΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΩΜΑ

Είναι απλό ….είναι φυσικό … είναι οικονομικό … είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να έχεις  βελούδινο δέρμα σε όλο το σώμα σου !!!
Από τα πρώτα φυσικά καλλυντικά που χρησιμοποίησα και ομολογώ ότι το λάτρεψα  αμέσως  γιατί δεν με απογοήτεψε ποτέ και δεν το αλλάζω με τίποτα …
θα χρειαστείς μόνο 2 απλά υλικά … ποια είναι αυτά ??? Πάμε να τα δούμε ..
www.kooklitsas.blogspot.gr

Υλικά

·         1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο ή οποιοδήποτε άλλο φυτικό έλαιο
·         1 κουταλιά σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
·         Λίγες σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής σου ή το αγαπημένο σου άρωμα (προαιρετικά)

Ανακατεύεις τα υλικά μέχρι να ενωθούν και εφαρμόζεις μετά το ντους  σε νωπή ( όχι βρεγμένη) επιδερμίδα  με απαλές κυκλικές κινήσεις για λίγα λεπτά . Ξεπλένεις  μόνο με χλιαρό νερό χωρίς να χρησιμοποιήσεις αφρόλουτρο και αυτό γιατί το λάδι αφήνει ένα λεπτό φιλμ επάνω στο δέρμα που συνεχίζει να ενυδατώνει έως ότου απορροφηθεί τελείως. Σκούπισε το σώμα σου ταμποναριστά με την πετσέτα χωρίς να τρίβεις το δέρμα  ή απλά φόρεσε το μπουρνούζι σου για λίγα λεπτά.
Ιδανικό για όλους τους  τύπους δέρματος και όλες τις εποχές … αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα με απαλότητα ενώ ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα . Χρησιμοποίησε το από την κορυφή ως τα νύχια σαν ολοκληρωμένη θεραπεία σώματος ή μεμονωμένα σε σημεία που το έχουν ανάγκη όπως τα χέρια, τα πέλματα, τους  αγκώνες , τα γόνατα, τους γλουτούς  ή όπου αλλού χρειάζεται.

Δες εδώ το βίντεο που ετοίμασα με την εφαρμογή του πίλινγκ...
Σιγουρέψου ότι έκανες  ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου   kook_litsa  στο You Tube για να μην χάνεις τα νέα μου βίντεο πατώντας  ΕΔΩ  !!!

Extra  tip : 

  •           Αμέσως μετά άπλωσε την ενυδατική σου κρέμα για να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα.
  •           Αντικατέστησε τη ζάχαρη με ψιλό αλάτι και δώσε στο πήλινγκ και συσφικτική δράση . Απόφυγε το μόνο αν υπάρχει κάποιος ερεθισμός , πληγή ή έχεις μόλις ξυρίσει κάποιο σημείο του σώματος σου ... γιατί θα τσούζει ...

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Ποτέ μην εφαρμόσετε στα πέλματα  το πίλινγκ αυτό, ενώ είστε  όρθια στο ντους … υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να γλιστρήσετε !!!

Δοκίμασε  το  και γράψε μου στα σχόλια πως σου φάνηκε…
Σε ευχαριστώ που ήσουν εδώ …
Μέχρι την επόμενη μας συνάντηση πολλά φιλιά και …

« Μην ξεχνάς να χαμογελάς κάθε μέρα»

Litsa  G .

Μην ξεχάσεις :
·         Να μου αφήσεις ένα σχόλιο από κάτω για το αν βρήκες χρήσιμο το νέο μου Post και βέβαια τις δικές σου εντυπώσεις σου μόλις τo δοκιμάσεις   !!!
·        Να προσθέσεις το email σου και να πατήσεις submit  ή απλά να έρθεις κι εσύ στην παρέα μας κάνοντας κλικ στο κουμπί “ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ”, για να λαμβάνεις ειδοποίηση με email κάθε φορά που κάνω μια νέα ανάρτηση. Όλα αυτά βρίσκονται στην δεξιά πλευρά της οθόνης σου !!!
·       Να μου δείξεις την αγάπη σου κάνοντας LIKE  στη σελίδα μου στο Facebook  και follow στα υπόλοιπα social media . Αν θέλεις μπορείς να κάνεις  και share στους φίλους σου ώστε να μεγαλώσει η παρέα μας !!!

follow  me …

2 σχόλια:

  1. Ωραίο και απλό. Θα το δοκιμάσω σύντομα! Σ'ευχαριστούμε, Λίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το δοκιμάσεις μια φορά είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις για την αίσθηση βελουδινου που αφήνει στο δέρμα!!! ❤❤❤

      Διαγραφή