Follow the most beautiful choices in the world of makeup, beauty and style !!!

menu

Καθάρισε το δέρμα σου με το πιο super σαπούνι

Αγαπημένο skin care προϊόν που θα το λατρέψεις σίγουρα !!!
Είχα καιρό να νιώσω τόσο άνετα με την χρήση ενός σαπουνιού στο πρόσωπό μου … 
Και το καλύτερο ;;;  Δεν είναι ένα,  αντίθετα έχεις να διαλέξεις μέσα από μία μεγάλη ποικιλία που σίγουρα κάποιο είναι κατάλληλο για τις δικές σου ανάγκες … 
Μιλάω βέβαια για τα φυτικά σαπούνια από … ( Διάβασε την συνέχεια )

www.kooklitsas.blogspot.gr
Φυτικά σαπούνια για το προσώπο και το σώμα από Avgerinos Cosmetics 


Το δέρμα μου είναι λιπαρό με τάση για ακμή και ξέρω πως το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι ο σωστός καθαρισμός πρωί και βράδυ .  Τα προϊόντα που με ευχαριστούν και πάντα επιλέγω είναι αυτά που θέλουν νερό όπως σαπούνια  σε μορφή gel ή πλάκα και αυτό γιατί νιώθω πως καθαρίζουν καλύτερα και χωρίς να  αφήνουν την αίσθηση  λιπαρότητας στο τέλος. Ταυτόχρονα όμως το δέρμα μου είναι και  ευαίσθητο και αφυδατώνετε πολύ εύκολα και πολλά καθαριστικά για λιπαρές επιδερμίδες παρά είναι σκληρά με αποτέλεσμα το δέρμα μου να ταλαιπωρείτε συχνά . Έχω δοκιμάσει  βέβαια και κάποια  που είναι κατάλληλα για τον τύπο μου και εντάξει όχι ότι δεν έμεινα ευχαριστημένη αλλά κανένα δεν με άφησε τόσο ευχαριστημένη όσο έμεινα με αυτά, μετά την χρήση τους.
Ο λόγος  για τα  σαπούνια φυτικής γλυκερίνης  με αρωματικά ή θεραπευτικά αιθέρια έλαια, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει από την εταιρία Avgerinos.  Είναι φυσικά, χειροποίητα,  φρέσκα,  δεν περιέχουν paraben και χημικές ή χρωστικές ουσίες  και  κατάλληλα για τον καθαρισμό προσώπου και χεριών ενώ πολλά  από αυτά χρησιμοποιούνται και ως σαμπουάν και αφρόλουτρο. Βγαίνουν σε πλάκες των 100 gr και έχουν 18 μήνες διάρκεια ζωής από την πρώτη χρήση. Κοστίζουν 3,00 ή 4,00 ευρώ ανάλογα ποιο θα επιλέξεις. Τέλος παρασκευάζονται στην Ελλάδα από οικογένεια φαρμακοποιών.

MY REVIEW

Τα σαπούνια που δοκίμασα και λάτρεψα είναι :

            Tea tree & Lavender   ιδανικό   για δέρματα με ακμή και μαύρα στίγματα, για μυκητιάσεις αφού το αιθέριο έλαιο  tea tree oil   είναι γνωστό για την αντισηπτική και αντιμικροβιακή του δράση. Περιέχει  καθαρή  καλέντουλα  και βοηθάει σε περιπτώσεις έντονης ξηροδερμίας, αλλεργικών συμπτωμάτων, ψωρίασης και γενικότερα δερματικών παθήσεων.  Καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει  ενώ αφήνει την  αίσθηση καθαριότητας χωρίς να τραβάει καθόλου ακόμη και αν δεν βάλεις  ενυδατική αμέσως μετά. Το άρωμα του δεν είναι από αυτά που θα σε ξετρελάνουν γιατί το tea tree oil έχει πολύ ιδιαίτερο και έντονο άρωμα που στους περισσότερους δεν αρέσει όμως όσοι ξέρουν την θαυματουργή του δράση απλά παραβλέπουν αυτήν την έντονη έως  «άσχημη»  θα έλεγα μυρωδιά. Και για να μην απογοήτευσε ευτυχώς στην εταιρία Αυγερινός έχουν καταφέρει να την κάνουν όσο πιο ήπια γίνετε. Νομίζω δεν θα το αποχωριστώ ποτέ.


Γάλα γαϊδούρας για κυτταρική ανανέωση και δερματική  ανάπλαση που λειαίνει και κάνει αντιγήρανση ενώ είναι ιδανικό για την καταπολέμηση διαφόρων δερματικών παθήσεων όπως  ακμή,  έκζεμα και ψωρίαση. Άλλη μία πολύ καλή  χρήση είναι για την περιποίηση  του ευαίσθητου  μωρουδιακού και παιδικού δέρματος.  Οι γνωστές καλλυντικές του ιδιότητες  από την αρχαιότητα … θυμήσου  τα καθημερινά λουτρά της Κλεοπάτρας με γάλα γαϊδούρας …το καθιστούν  κατάλληλο για ερεθισμένο δέρμα, αλλεργίες και έντονη ξηρότητα. Ενώ οι αναφορές πως απαλύνει  τις ρυτίδες στο δέρμα ενισχύοντας την νεανικότητα του  και ότι διορθώνει την θαμπάδα του διατηρώντας το  πιο λευκό, δεν αφήνουν καμία μας αδιάφορη μπροστά σε αυτή τη θαυματουργή πρώτη ύλη. Να πω κι άλλα ; Το άρωμα του ιδιαίτερο ( χωρίς να είναι έντονο) σε κάνει να καταλαβαίνεις αμέσως για ποιο σαπούνι πρόκειται.


Γιατί τα ξεχώρισα 

                Μετά από συνεχόμενη χρήση πάνω από τέσσερις μήνες, θεωρώ πως η καθημερινή χρήση με  έχει βοηθήσει πολύ στην εξυγίανση της επιδερμίδας μου αφού την νιώθω πιο καθαρή, οι πόροι έχουν μικρύνει αισθητά και τα σπυράκια έχουν μειωθεί κατά πολύ ενώ κρατά την ελαστικότητα της  και δείχνει λαμπερή  και υγιής . Σε όλο αυτό το διάστημα δεν χρησιμοποίησα αλλά προϊόντα για θεραπεία ακμής παρά μόνο την ενυδατική μου κρέμα που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό.
                Τα χρησιμοποιώ  κάθε πρωί αλλά  και το βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ του προσώπου μου (επειδή το μακιγιάζ  χρειάζεται εξειδικευμένα προϊόντα ) και κάνω ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο για περίπου 2 λεπτά. Κάνει πλούσιο αφρισμό και ξεπλένετε πολύ εύκολα ενώ δεν στεγνώνει την επιδερμίδα μου. Επέλεξα αυτά τα δύο γιατί θεώρησα ότι είναι ιδανικά για τον δικό μου τύπο  και τις ανάγκες  της επιδερμίδας αυτήν την εποχή και νομίζω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Επιλέγω συνήθως το tea tree & lavender το βράδυ για καλύτερο καθαρισμό από μικρόβια αλλά και λιπαρότητα ενώ το πρωί το γάλα γαϊδούρας για λάμψη και αντιγήρανση.
Δεν λιώνουν εύκολα όπως άλλα χειροποίητα σαπούνια αρκεί να μην μένουν για ώρες  μέσα στο νερό και διαρκούν  για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα  αφού χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα. 

Ανυπομονώ να διαβάσω την γνώμη σου για το σημερινό θέμα γι΄αυτό μην διστάσεις να μου αφήσεις ένα σχόλιο ή ένα emoji  κάτω από αυτό το post γιατί αυτό με βοήθαει να ξέρω αν σου άρεσε και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω ...

Αν θες μπορείς να κοινοποιήσεις αυτό το post στα αγαπημένα σου social media (facebook, Instagram, Twitter) για να το δουν και οι φίλοι σου και να μεγάλωσει έτσι κι άλλο η παρέα μας !!! 

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε     

# Μην ξεχνάς να χαμογελάς κάθε μέρα #

 Litsa G.

Αν θέλετε να δείτε και τα υπόλοιπα σαπούνια που υπάρχουν
 επισκεφτείτε την σελίδα του Avgerinos Cosmetics  ΕΔΩ 


Έλα στην παρέα μας… ακολούθησε με



Δείτε το κανάλι μου στο You Tubekook_litsa https://www.youtube.com/channel/UCoFd94EBVg56gdRzfqIUv1Q
ΕΔΩ μπορείτε να κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ (δωρεάν) για να βλέπετε όλα τα νέα μου βίντεο



Για συνεργασίες και αποστολή δεμάτων επικοινωνήστε μαζί μου στο :   geolitsa@yahoo.gr


©Copyright  2017  Litsa G.


Αυτό το post δεν είναι χορηγούμενο  και  εκφράζω την ειλικρινή μου άποψη
This post it’s not sponsored 

 #σαπουνι #avgerinos #φυτικο  #teatree #λεβαντα #γαλαγαιδουρας #καθαρισμος #περιποιηση #προσωπο #σωμα #καλλυντικα #προιοντα #ομορφια  #review #kooklitsa 

1 σχόλιο:

  1. Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας !!! Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα σαπούνια αυτά και αν ναι πως σας φάνηκε ??? Η άποψη σας με βοήθάει πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή