Follow the most beautiful choices in the world of makeup, beauty and style !!!

menu

NEW makeup από την Maybelline Review (Α’ μέρος)

Είναι  ΝΕΑ προϊόντα μακιγιάζ , από την MAYBELLINE  που κυκλοφόρησαν  πρόσφατα στα καταστήματα καλλυντικών … Θέλετε να μάθετε την γνώμη μου για αυτά ? Διάβασε  αυτό το φθινοπωρινό  make up  review για να έχεις  πλήρη εικόνα  πριν πάς  να τα δεις από κοντά  !!!

kooklitsa' s  blog  beauty review


The Burgundy Bar

Η νέα eye shadow palette με 12 ζεστές  αποχρώσεις  σε κόκκινους  και χρυσούς  τόνους. Ιδανική για φθινοπωρινά  αλλά και λαμπερά εορταστικά looks. Έχει 2 ματ αποχρώσεις  από τις οποίες  η μία είναι η πιο σκούρα για να δίνεις βάθος και ένταση ενώ η άλλη είναι η τέλεια απόχρωση για μεταβατικό χρώμα στην κόγχη του ματιού σε ότι look και να επιλέξεις . Οι υπόλοιπες  σκιές είναι shimmer ενώ η μία από αυτές έχει και γκλίτερ. Έχουν πολύ καλή απόδοση χρωμάτων  ενώ απλώνουν πανεύκολα και αναμιγνύονται μεταξύ τους  τέλεια. Έχει ένα μικρό fall out που όμως διορθώνετε εύκολα. Η διάρκεια τους  είναι αρκετά καλή και το μακιγιάζ θα κρατήσει χωρίς φθορά  και χωρίς να οξυδωθεί  για τουλάχιστον 4-5 ώρες χωρίς την εφαρμογή primer ματιών . Μην σε προβληματίζει καθόλου που η πλειοψηφία των χρωμάτων είναι shimmer  αφού το τελικό αποτέλεσμα στα μάτια είναι πολύ πιο «ήσυχο»  από όσο φαίνετε στην παλέτα κάνοντας απλά το βλέμμα  πιο λαμπερό.  Άλλωστε  η μόδα για το φθινόπωρο προστάζει μεταλλικές αποχρώσεις και λάμψεις  και στο μακιγιάζ . Αν πάλι δεν ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των stylist θα σου πω πως έρχονται γιορτές και σίγουρα θες λίγο παραπάνω λάμψη. Κανά δυο τις  χρησιμοποιώ και για highlighter. Εν κατακλείδι αν  έχεις  πράσινες και καστανές αποχρώσεις στα μάτια ή λευκή επιδερμίδα να την προτιμήσεις γιατί αυτές οι αποχρώσεις  είναι  ιδανικές για να τονίσουν και το χρώμα των  ματιών αλλά και το ανοιχτόχρωμο  δέρμα. Τέλος δένει καταπληκτικά και με όσες έχουν μαλλιά σε κόκκινες αποχρώσεις  αρκεί να κρατήσεις όλα τα υπόλοιπα σε ήπιους τόνους .
kooklitsa' s blog make up review
Αυτό είναι το  makeup look που δημιούργησα με τα προϊόντα από Maybelline

Στο βίντεο που θα βρείτε πιο κάτω δείχνω τις αποχρώσεις που χρησιμοποίησα για να δημιουργήσω το look της φωτογραφίας 

Matte Metallic Lipstik

 Η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ του χειμώνα για τα χείλη. Η νέα σειρά κραγιόν της Maybelline με 10 μεταλλικές αποχρώσεις που θα ερωτευτείς τουλάχιστον 2 με 3 σε όποια κατηγορία make up junkie κι αν ανήκεις. Τα  δύο  που δοκίμασα εγώ  είναι το Νο 25 Copper Rose σε μπορντό, κεραμιδί και σάπιο μήλο τόνους   ( ναι όλα αυτά μαζί ) και το Νο 30 Molten Bronze σε καφέ, χρυσό, μπρονζέ τόνους που νομίζεις ‘ότι βλέπεις και λίγο πράσινο έτσι όπως βλέπεις το χρυσό να αντανακλά. Όλα τους ματ αλλά ενυδατικά κραγιόν με ευχάριστη αίσθηση στα χείλη χωρίς να τα στεγνώνουν. Δεν ανήκει στην κατηγορία που δεν φεύγει αλλά σίγουρα είναι πιο σταθερό από τα κοινά κραγιόν. Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω από την σειρά αυτή  το  φλογερό κόκκινο ονόματι Hot Lava γιατί είναι ίσως το πιο λαμπερό κόκκινο με χρυσές λάμψεις που έχω δει. Όσον αφορά το πράσινο και το κίτρινο- χρυσό  που πολλές θα βιαστείτε να απορρίψετε είμαι σίγουρη ότι θα βρουν και αυτά το κοινό του .

(Φωτογραφία από το διαδίκτιο)

Make up Review B' μέρος με ακόμη περισσότερα Maybelline προϊόντα ... Διαβασέ το ΕΔΩ 
New Make up  από Maybelline 

Όλα τα παραπάνω προϊόντα μαζί με άλλα νέα προϊόντα μακιγιάζ από Maybelline και από Loreal μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο μου” Νέα προϊόντα μακιγιάζ Maybelline & Loreal review”  στο κανάλι μου στο You Tube  ακριβώς από κάτω.




# Μην ξεχνάς να χαμογελάς κάθε μέρα #
 Litsa G.

©Copyright  2017  Litsa G.


follow me …



Δείτε το κανάλι μου στο You Tube kook_litsahttps://www.youtube.com/channel/UCoFd94EBVg56gdRzfqIUv1Q


Μην ξεχάσεις :
·         Να μου αφήσεις ένα σχόλιο από κάτω με τις εντυπώσεις σου για το νέο μου Post
·       Να προσθέσεις το EMAIL σου (στη ειδικό χώρο στην δεξιά πλευρά της οθόνης σου) για να λαμβάνεις ειδοποίηση κάθε φορά που κάνω μια νέα ανάρτηση …
·       Να μου δείξεις την αγάπη σου κάνοντας LIKE  στη σελίδα μου στο Facebook  και follow στα υπόλοιπα social media . Αν θέλεις μπορείς να κάνεις  share στους φίλους σου ώστε να μεγαλώσει η παρέα μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου